Assaig general de l’obra Phantoms of the Globe


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/42/d220325091/htdocs/departamentos/contracteprograma/wordpress/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/42/d220325091/htdocs/departamentos/contracteprograma/wordpress/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /homepages/42/d220325091/htdocs/departamentos/contracteprograma/wordpress/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

Hui hem fet el nostre primer assaig general, amb públic, i ha estat un èxit, ha sigut la millor interpretació del grup des de que hem començat amb els assajos. Encara que han hagut nervis han sabut controlar-los molt bé i ha estat una delícia veure la funció.

Moltes gràcies a les professores i alumnes del cicle d’imatge personal per caracteritzar d’una manera tan espectacular els nostres personatges, ha ajudat molt a ficar-nos en la història.